maanantai 1. huhtikuuta 2013

Täällä taas tauon jälkeen

Edellisestä postauksesta on kulunut tovi mutta kuten jo blogia aloittaessani julistin niin tämä tuskin koskaan tulee olemaankaan sellainen blogi, jossa tehdään tikusta asiaa päivittäin ; )
Hemman purkaminen ja loppuun myynti vei niin tehokkaasti koko maaliskuun aamusta iltaan ettei aikaa bloggailulle juuri olisi ollutkaan.
Nyt on vihdon kaiken työn jälkeen hetki aikaa istahtaa koneelle ajatusten kanssa, tai no, tiedä niistä ajatuksista mutta aikaa on kuitenkin sillä matka Lapista kotiin on pitkä ja autossa istumista ja aikaa riittää...
Olemme olleet erittäin työntäyteisen maaliskuun jälkeen perheen voimin Rukalla pääsiäisen vietossa ja voi miten rentouttavaa olikaan vain nauttia säästä, urheilla ja nauttia hyvästä ruoasta. Minkäänlaista pääsiäistä ei huvittanut kelomökkiin viritellä ja en olisi sitä työrutistuksen jälkeen jaksanutkaan. Päivät kului ulkoillessa, illat takkatulesta nauttien joten rairuohoa ei juurikaan edes kaivannut ja lapsille tuntuivat riittävät suklaamunat tuomaan pääsiäisen tunnelman.
Pääsiäisen voi viettää siis myös ilman hössötystä. Hmmm, uskaltaisikohan kokeilla samaa myös jouluun, ehkä en kuitenkaan...

Kuten jo mainitsinkin niin Hemma on nyt siis sulkenut ovensa omasta päätöksestäni ja samassa muodossa tuskin enää palaa. Kauppa vei aikaani  n.12 - 14 h päivässä ja viikonloputkin piti olla pääosin työssä joten vääjäämättä perhe ja koti jäi toisinaan liian vähälle huomiolle. Aikansa siis kutakin ja nyt on aika pitää komen vuoden aikana kertyneet pitämättömät lomat ja keskittyä toviksi tärkeämpiin asioihin ja toisenlaisiin haasteisiin. - Ihan ensimmäisenä niistä takapihan oleskeluhuoneen kevätsiivous ja kevätkukkien istutus, johon sain tänään inspiraation uudesta Unelmien Talo & Koti - lehdestä enkä malta odottaa, että saan pian painaa sormeni multaan. Seuraava postaus ehkä siis sen tiimoilta ja tähän loppuun muutama tunnelmakuva lapin lumilta. Pirteää pääsiäistä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti