perjantai 25. tammikuuta 2013

Domino-kakku perjantain kunniaksi!

Eikös tapaan kuulu, että viikonloppuna saa ottaa rennommin ja sehän koskee tietenkin myös lempiharrastustani syömistä! Jee!
Tein jo eilen valmiiksi perjantai-illallista varten tämän helpon ja hauskan keksikakun niin tänään ei tarvitse sitten kuin valmistaa pääruoka (jota en ole vielä edes miettinyt). Harvoin tulee tehtyä mitään suoraan reseptistä, sillä aina kuitenkin puuttuu jokin aine mitä tarvitaan ja ensimmäisenä saisi lähteä kauppaan joten tämänkin kakkusen tein ihan oman maun mukaan niistä aineksista joita kaapista löytyi. Tosin jokin tuntuma täytyy olla kuinka paljon mitäkin ainetta tarvitaan mutta olen useasti tehnyt aiemminkin näitä hyydykekakkuja helppoutensa vuoksi, koska edes uunia ei tarvita, joten määrät oli melko helppo miettiä aikaisempien aikaansaannosten mukaan.

Pohjaksi murskasin pari pakettia Domino-keksejä joita sattui olemaan kaapissa melko paljon saadessani niitä joululahjaksi yhteistyökumppanilta. Päälle sitten vain vaahdotettiin vanilijakastiketta johon sekoitin purkin Mascarponea ja tietenkin tarvittiin myös 4 kpl liivatelehtiä jotta kakku saadaan hyytymään ja ne sulatin kuumaan kaakaoliköörin jonka kaadoin vaahdon sekaan. Ei muuta kuin koko sotku keksimurujen päälle ja kakku kaappiin hyytymään. Päällä sitten vielä hyytymisen jälkeen loput keksimurut ja kakku on valmis. Avot! Ihanaa perjantaita sinulle!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti