tiistai 1. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uusi blogi : )


Tässä sitä nyt ollaan 1.1.2013 blogia rakentamassa uuden vuoden kunniaksi, vaikka useaan otteeseen on tullut ääneen todettua asiakkaiden ja ystävien minulta kysyessä kirjoitanko blogia, että " En kirjoita enkä valitettavasti ehdi niitä oikein seuraamaankaan." No, vannomatta paras ja onneksi en sentään ole kenellekään mitään vannonutkaan.

Pääsyy siihen ettei blogia ole tullut aikaisemmin perustettua on oikeastaan ollut se, että on pelottanut homman vievän liikaa aikaa, joka jo nyt on kortilla kiireisenä yrittäjänä ja kolmen pienen lapsen äitinä. Silmissä on pyörinyt mielikuva silmät ristissä kulkevasta haamusta, joka hamuilee umpiväsyneenä kahvimukiaan aamulla valvottuaan blogia päivittäen koko yön.... Noh, toivotaan, että tämä mielikuva on väärä ja totuus tulee olemaan jotain aivan muuta ja kokeilemallahan asia vain selviää. Katsotaan siis askel kerrallaan mitä tästä tulee, ja tuleeko mitään. Ainahan sitä voi sitten todeta, että tämä ei nyt ollutkaan minun juttuni ja laittaa pillit pussiin jos meinaa lähteä mopo käsistä.

Eli teidän monien asiakkaiden ja ystävien pyynnöstä lupaan nyt kokeilla tätä bloggailua ja laittaa tänne kuvia tuunauksistani ja puuhauksistani joista ei kaupan puolella pääse niin hyvin kertomaan ja kuvia jakamaan. Mitään päivittäisiä päivityksiä tuskin tullaan näkemään jos viikoittainkaan mutta aina kun jotain uutta kivaa on tullut askarreltua lupaan jakaa sen myös teidän kanssanne täällä. Tulppaanikimppuja täällä ei kuvata, sen voin luvata. Tällä tarkoitan sitä, että jos kerrottavaa tai kuvattavaa ei ole, niin päivityksiäkään ei tule ; )

Toivon teiltä myös hieman kärsivällisyyttä blogini suhteen sillä olen tässä vielä aivan lapsen kengissä ja pelkkä kuvankin lisääminen on vielä hidasta ja hankalaa mutta hiljaa hyvä tulee ja eiköhän tässä koko ajan opita. Ja vinkkejä saa antaa ja niitä erittäin mieluusti ja suurella ilolla otetaan myös vastaan : )

Tässä siis ihka ensimmäinen blogitekstini, katsotaan saankohan tähän vielä kuvankin lisättyä, heh. Nostan kyllä hattua kaikille hienoille bloggareille joiden sivuja olen satunnaisesti joskus vilkuillut, niin taidokkaasti tehtyjä, huoh. Toivottavasti joskus pystyn samaan.
Ihanaa vuoden ensimmäistä päivää sinulle! Toivottavasti se oli mukava! Itse vietin sen leväten ja tulipa komea lumiakkakin rakennettua tyttären kanssa kelin ollessa siihen puuhaan mitä parhain. Hieno kuvakin siitä räpsäistiin mutta kas kun latasin kuvia koneelle oli otos mystisesti hävinnyt kuin tuhka tuuleen joten sen sijaan alla isäntä ja emäntä juhlahumussaan naapureiden joka vuotisessa raketin ammunnassa. 
- Marika


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti