maanantai 7. tammikuuta 2013

Uskotko, pääsiäinen on ihan pian!

Hertsileijaa, selailin juuri uuden karheaa vuoden 2013 kalenteriani ja tajusin, että tänä vuonna pääsiäinen on jo maaliskuussa!? Eihän siihen ole aika eikä mikään, pelkkä poron pissimä.
Helkkari, juuri kun tässä on saanut eilen joulukoristeet korjattua pois niin tilalle saakin alkaa jo virittelemään pääsiäistä, huoh.
Ei vaan, ihanaahan tuo on, ja pääsiäinen onkin joulun jälkeen suosikkijuhlani (ehkä siksi, kun silloinkin saa hyvällä omalla tunnolla syödä ja paljon...).
Radiossakin kerrottiin juuri, että pääsiäinen on nostamassa päätään juhlapyhänä ja alkaa olla kovinkin trendikäs juhla. (En ollutkaan aiemmin hoksannut, että pyhätkin voivat olla trendikkäitä.)

No mutta, kun se pääsiäinen kerran on tänä vuonna niin aikaisin niin eihän tässä sitten auta muu kuin alkaa väkertämään pääsiäiskoristeita. Kaupallekin niitä olen jo katsellut ja jokusen jo tilannutkin ja voi mitä ihanaa tukkurit tänä vuonna tarjoaakaan. Niistä kuitenkin lisää tuonnempana. Nyt sain aikaan tällaisen kirpparimunasta, vanhasta sanomalehdestä ja pitsin palasta. Aika herkkä eikö.
p.s Jos et muuten ole perehtynyt aiheeseen (kuten en minäkään ollut ennenkuin tämän luin) miksi pääsiäinen on joka vuosi eri aikaan niin tutustu oheiseen linkkiin ja voit päteä päivällispöydässä tietämykselläsi kuten minä tänään kotona aion tehdä ; ) (sikäli mikäli ellei mies ole päivällä käynyt lukeamassa blogiani, mitä vahvasti epäilen...).

LINKKI:  Pääsiäisen ajankohta

Muksaa maanantaita!! - Marika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti